Vrijgezellenfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Vrijgezellenfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Bruiloft

Op zoek naar tips en ideeën voor een Bruiloft? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Activiteiten groepen tips

Leuke ideeën voor actieve buiten activiteiten voor grote groepen tijdens een bedrijfsfeest.

Wedstrijd (evt. in groepjes) op een stormbaan.

Foto-zoektocht, soms te verkrijgen bij het betreffende VVV-kantoor, maar ook leuk om zelf in elkaar te zetten.

Een ‘wipe-out’ wedstrijd is altijd erg leuk, zeker als het uitje in de zomer plaatsvindt. Dit is een soort stormbaan boven water, de opdrachten en obstakels zijn best moeilijk (maar niet gevaarlijk) met als gevolg een hoop hilariteit voor de collega’s en leuke fotomomenten. Op meerdere plekken in Nederland zijn wipe-out parcours en soortgelijke spelen te boeken. Het is  belangrijk om droge kleding mee te laten nemen.

Mountainbiken of tandemfietsen, meestal kunnen deze fietsen ook bezorgd worden op een bepaalde locatie (bedrijfslocatie) waarvandaan een mooie route gefietst kan worden. Ook zijn er mooie fietstochten in de grotten van Limburg.

Kitesurfen op het strand, na een korte uitleg kan iedereen veilig aan de slag.

Op een elektrische step rijden, het is heel simpel te leren en binnen 5 minuten kan iedereen ermee overweg, neem nog een goed gevulde picknickmand mee voor onderweg en de dag is compleet.

Paintballen, perfecte activiteit voor de fanatiekelingen onder u, let wel op dat mensen met bloedverdunners (of snel blauwe plekken krijgen) hier niet aan mee kunnen doen.

Boerengolf in groepjes.

Kortom genoeg mogelijkheden voor actieve buiten activiteiten voor grote groepen die een bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseren.

Deel dit artikel met je vrienden!