Reünie

Op zoek naar tips en ideeën voor een Reunie? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Vrijgezellenfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Vrijgezellenfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Bedrijfsfeest organisatie tips

Meerdere organisatoren: het ligt natuurlijk aan de grootte van het personeelsbestand maar als u een feest moet organiseren voor veel mensen dan is het handig om hier hulp bij te vragen. Sowieso voor de creatieve input van meerdere mensen en zodat u de taken wat meer kunt verdelen.

Input deelnemers: om een goed beeld te krijgen van wat het een geslaagd bedrijfsfeest zou maken kunt u ervoor kiezen een paar vragen te stellen aan de genodigden. Stuur niet te veel vragen, dan hebben mensen vaak geen tijd/zin om het in te vullen en dan krijgt u een vertekend beeld. U zou sowieso kunnen vragen hoeveel km. ze maximaal willen rijden voor het bedrijfsfeest, of ze voorkeur hebben voor een actieve activiteit of juist iets informatiefs (wat bijvoorbeeld ook met het bedrijf/branche te maken heeft) en of er mensen bij zijn die bepaalde dieetwensen hebben (i.v.m. allergie of geloofsovertuigingen). Vanuit het management is het belangrijk om de maximale kosten duidelijk te krijgen uiteraard.

Deel dit artikel met je vrienden!