Vrijgezellenfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Vrijgezellenfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Verjaardag

Op zoek naar tips en ideeën voor een Verjaardag? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Geslaagd bedrijfsfeest tips

Eens in de zoveel tijd is het belangrijk om het hele bedrijf iets te ondernemen. Lekker met de collega’s op stap of een hapje eten bij een restaurant wordt over het algemeen vaak gedaan om de band te versterken. Heeft u er wel is over nagedacht om die traditionele bedrijfsuitjes over boord te gooien en een knalfeest te organiseren? Daarmee maakt u namelijk echt indruk om collega’s. Echter is het organiseren niet zomaar gedaan, want er komen nog een hoop dingen bij kijken. Wij geven u 3 tips waar u echt op moet letten als u echt een geslaagd bedrijfsfeest wil hebben.

1. Locatie

Natuurlijk is de locatie één van de eerste dingen waar u aan denkt. Gaat u het feest bij het bedrijf zelf organiseren of zoekt u een externe locatie? Belangrijk is dat u dan van tevoren goed bedenkt wat u gaat doen. Wilt u gewoon een hapje en een drankje of wilt u echt een activiteit ondernemen? U moet eerst antwoord geven op die vraag voordat u een locatie kan afhuren. Zaak is dus om tijdig te beginnen met het bedenken van uw activiteiten en daarna eventueel iets te gaan huren.

2. Catering

Daarnaast moet u ook rekening houden met de eventuele catering tijdens het bedrijfsfeest. Bij een feest binnen uw bedrijf kunt u gewoon zelf hapjes en drankjes kopen. Als u een externe locatie afhuurt, kunt de lokale catering erbij boeken. Het voordeel is dat alles dan uit handen wordt genomen en u nergens meer omkijken meer naar heeft. Uit onderzoek van Doenhoreca blijkt dat zulke bedrijfsfeesten veel leuker zijn, want u krijgt echt te maken met een professionaliteit. Dat maakt het voor iedereen ook aangenamer, want iedereen weet dan dat ze er een knalfeest voor terugkrijgen.

3. Doel

Zoals aangegeven worden veel bedrijfsfeesten gegeven voor de teambuilding. Is dat ook het doel van uw feest of wilt u gewoon een gulle werkgever zijn? In ieder geval komt u wel in een positief daglicht te staan bij de meesten, want zo zien ze ook een andere kant van u en bent u niet alleen maar een strenge baas.

Deel dit artikel met je vrienden!