Surpriseparty

Op zoek naar tips en ideeën voor een Surpriseparty? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Jubileum

Op zoek naar tips en ideeën voor een Jubileum? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Iets te vieren? Kies voor een leuke activiteit tips

Zowel in de privé- als werksfeer kan het voorkomen dat er wat te vieren valt. Wanneer je iets wilt vieren, kun je dit op meerdere manieren aanpakken. De manier waarop je iets viert hangt af van de groep waarmee je bent. Daarnaast hangt het ook af van de grootte van het succes dat is geboekt. Wanneer je echt iets leuks te vieren hebt, kan het erg leuk zijn om met zijn allen een activiteit uit te voeren. Zo ziet men dit als een beloning voor het harde werk, maar zorgt het ook voor een betere teambuilding.

Een leuk uitje voor een betere teambuilding

Wanneer er een bepaalde prestatie op werk is gehaald, is het erg leuk om dit te vieren. Een manier om dit te doen, is door samen deel te nemen aan een activiteit. Kies voor een activiteit waar iedereen met elkaar samen moet werken. Zo is dit erg leuk en draagt het ook bij aan een betere teambuilding. Er zijn dan ook meerdere activiteiten waar je uit kunt kiezen. Een erg leuk en uitdagend teambuilding activiteit in Rotterdam, is naar een escape room gaan. Zo moet er goed samengewerkt worden om uit de escape room te komen. Na de escaperoom zou je ervoor kunnen kiezen om gezamenlijk nog ergens wat te drinken. Dit hangt natuurlijk erg af van het budget en de hoeveelheid tijd die je ervoor hebt gereserveerd.

Een jongens tegen de meisjes spel doet het ook vaak erg goed

Als je graag met je personeel een leuk teamuitje wilt, kan het ook erg leuk zijn om ergens deel te nemen aan een jongens tegen de meisjes spel. Zo zul je zien dat zowel de jongens als de meisjes bloedfanatiek worden. Over het algemeen wordt het erg leuk gevonden als er enigszins competitie is. Neem daarom het jongens tegen de meisjes spel zeker mee in de overweging.

Laat je werknemers beslissen!

Een andere manier om iets op een leuke manier te vieren, is door de werknemers (mee) te laten beslissen in de uiteindelijk keus. Zo weet je zeker dat het merendeel van de groep tevreden is over het gekozen bedrijfsuitje. Om ervoor te zorgen dat er extreem dure activiteiten worden gekozen, is het handig om hier vooraf een budget aan te koppelen. Zo voorkom je onduidelijkheid en dat wordt gewaardeerd.

Wees op tijd met het inplannen van de activiteit

Wanneer je iets wilt vieren met je team, is het fijn als de meeste mensen deelnemen aan de activiteit. Het is daarom sterk aan te raden om dit vroegtijdig te organiseren. Zo kun je ruim van te voren de datum doorgeven en zorg je ervoor dat zoveel mogelijk mensen uiteindelijk kunnen deelnemen aan de activiteit. Een andere manier om ervoor te zorgen dat vrijwel iedereen kan, is door de activiteit gedeeltelijk tijdens werkuren plaats te laten vinden. Echter, hier moet natuurlijk wel de ruimte en tijd voor zijn. Plan dit in deze situatie erg goed in en voorkom dat je uiteindelijk het bedrijf in de problemen helpt.

Deel dit artikel met je vrienden!