Vrijgezellenfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Vrijgezellenfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Surpriseparty

Op zoek naar tips en ideeën voor een Surpriseparty? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

In de film tips

Deel de groep in kleinere groepjes op en geef ieder een videocamera of telefoon om stukjes mee te filmen. Ieder groepje krijgt een doos met verkleedspullen en voorwerpen die allemaal in de film voor moeten komen, en een kaartje met een thema of spreuk waar de film over moet gaan. Elk groepje gaat naar een eigen plek (een stuk bos, speeltuin, ruimte op kantoor etc.) zodat niemand iets meekrijgt van wat de anderen aan het maken zijn. Iemand die een beetje goed is met een computer kan de filmpjes editen en op een stickje zetten. Tijdens of na het etentje kunnen ze getoond worden, dit levert verrassende en vaak hilarische filmpjes op en het is meteen een leuk aandenken aan de dag.

Deel dit artikel met je vrienden!