Examenfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Examenfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Jubileum

Op zoek naar tips en ideeën voor een Jubileum? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Verschillende workshops tips

Verschillende workshops in een groot zalencomplex. Hierbij kunt u denken aan workshops sieraden maken, bonbons maken, tai chi, muziek maken, drama/toneel, schilderen, yoga, schapen drijven, slipcursus, gedichten schrijven etc. Deelnemers kunnen bij voorbaat aangeven aan welke workshop ze mee willen doen zodat iedereen zoveel mogelijk ingedeeld kan worden in de juiste groep. De workshop docenten kunnen ingehuurd worden en naar locatie komen en misschien zijn er ook wel medewerkers die zelf een leuke workshop kunnen geven.

Deel dit artikel met je vrienden!