Bedrijfsfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Bedrijfsfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Vrijgezellenfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Vrijgezellenfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Trouwfeest tips

U heeft zelf vast een idee over hoe u de sfeer op uw trouwfeest zou willen zien. Door hier bij stil te staan en gerichte keuzes te maken heeft u veel invloed op hoe uw trouwfeest zal gaan verlopen. Iedereen zal een ongedwongen en ontspannen sfeer prefereren maar wilt u bijvoorbeeld graag dat er gedanst wordt of juist niet? Vindt u het leuk als mensen de kans krijgen stukjes voor te dragen of juist niet? Ook een dresscode is een sfeerbepaler en goed om een beslissing in te nemen. Onderstaande aandachtspunten kunnen u wellicht helpen om keuzes te maken die de sfeer zullen bepalen op uw bruiloft:

  • kies een feestzaal uit die bij uw idee van een goed en gezellig feest past, kijk hierbij ook naar de kleding van de obers bijvoorbeeld (te chique of juist te casual?) en naar de te serveren hapjes en drankjes.
  • denk bij muziek goed na welke sfeer u wilt creëeren, op welke muziek zal eerder gedanst of juist gekletst worden met elkaar? Kiest u voor achtergrondmuziek of liever een DJ of band met feestmuziek/mogelijkheid voor verzoeknummers?
  • u kunt ook bij de zaalverhuurder nagaan hoe de indeling kan worden, een gedeelte zitten, gedeelte dansvloer en bijv. mogelijkheden voor rokers.
  • de avondinvulling is ook geheel uw eigen keuze uiteraard. Wilt u bijvoorbeeld een openingsdans? Wilt u dat er stukjes gedaan worden? Hoe laat moet iedereen aanwezig zijn? En hoe laat speelt het laatste nummer (en welke zou dat moeten zijn)? Laat de ceremoniemeester(s) hier evt. ook een rol in vervullen.
  • vindt u het leuk als iedereen ‘black-tie’ komt? In galakleding? Of liever gewoon casual? Als u geen dresscode mee geeft zal iedereen er feestelijk uitzien maar niet persé chique. Als u een dresscode mee wilt geven zet het dan duidelijk op de uitnodiging zodat niemand deze boodschap mist!

Dit alles bepaald mede de sfeer op uw trouwfeest en is controleerbaar door het bruidspaar en de ceremoniemeester(s). De rest hangt af van het enthousiasme van de gasten en dat zit vast goed!

Deel dit artikel met je vrienden!