Examenfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Examenfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Kinderfeestje

Op zoek naar tips en ideeën voor een Kinderfeestje? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Leuke ideeën voor het bestellen van een lunch tips

Meer dan ooit werken meer mensen thuis en die nemen vaak nog minder de tijd om even een half uurtje te genieten van een lunch. Voordat de tafel gedekt is en alles op tafel staat, moet je vaak alweer aan de slag.

Mensen hebben echter vast genoeg van de standaard lunch van boterhammen met beleg als vleeswaren, kaas of pindakaas. Die bij gebrek aan inspiratie toch weer op de standaard cracker uitkomt met hooguit wat plakjes komkommer of een tomaatje om deze op te leuken, maar dan heb je het ook wel gehad. Denk dan eens aan de talloze mogelijkheden die er zijn om aan te bieden!

Naast thuiswerken, zijn er natuurlijk meer dan genoeg momenten die men nu juist wil vieren of aandacht wil geven. Uiteten of lunchen buiten de deur gaat niet altijd meer. Wellicht biedt dit kansen. Lekker belegde sandwiches voor een speciale gelegenheid als een verjaardag, een huwelijksdag van iemand of bijvoorbeeld voor een afscheid (of welkom) van een collega. Of een alom bekend lunch van een 12-uurtje in vis, vlees en vegetarische variant met een soepje. Misschien wel een broodplankje met allemaal verschillende kleine broodjes, divers belegd. Wil jij lekkere broodjes laten bezorgen en woon je in de omgeving van Rotterdam? Een lunch laten bezorgen in Rotterdam is altijd een goed idee.

Lekkere lunch met het gehele gezin

Wellicht leuk: een lekkere gezinslunch! Met iets lekkers wat de ouders vanwege tijdgebrek niet gauw zouden klaarmaken voor zichzelf en voor de kids iets van een pancake of ‘tosti’ wat fruit en een speelgoedje erbij. Men kan zelf natuurlijk prima een lekkere lunch maken, maar dat gebeurt gewoon niet zo snel. Reden te meer om hen met een verrassende vegan lunch of een broodje shoarma of stoofvlees maar dan net een beetje anders te verwennen!

Tonijnsalade, brie en beenham, maar ook verrassend nieuwe recepten zullen het goed doen. Alles beter dan de standaard broodjes of boterhammen die mensen zelf ook kunnen maken. Lekkere salade on the side voor de vitamientjes en klaar; you are good to go!

Deel dit artikel met je vrienden!