Surpriseparty

Op zoek naar tips en ideeën voor een Surpriseparty? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Verjaardag

Op zoek naar tips en ideeën voor een Verjaardag? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Tips voor het geven van een tuinfeest tips

Wanneer het weer lekker weer wordt is het goed om een tuinfeest te geven. Een heerlijke barbecue met wat lekkers te drinken is een garantie voor een leuke tijd. Steeds vaker zien we trouwens ook winter barbecues in de tuinen. Een tuinfeest hoeft dus niet per se tijdens de zonnige dagen van het jaar te gebeuren. Er zijn een aantal zaken om op te letten tijdens een tuinfeest. We delen graag onze tips.

Zorg voor volop plaats

Bij het organiseren van een barbecue is het essentieel dat iedereen lekker kan zitten om te genieten van het eten. Zorg voor voldoende zitplaatsen of plekken aan de bar. Het is fijn om meer statafels te hebben dan eigenlijk nodig. Statafels zijn ook handig om meer ruimte te krijgen in de tuin. Tuinmeubelen zijn ook handig. Ze zorgen voor een gezellig zitje om te genieten van de mensen en het eten.

Koele drankjes

In de zomer is het lekker genieten van een koud en koel drankje. Start met een heerlijk welkomstdrankje om dan de avond te starten. Wanneer je veel wijn hebt, champagne en frisdrank is het mooi om ze in een grote bak met ijs te doen. Het ziet er mooi uit en de drankjes zijn lekker koud. Een wijnkoeler is ook een idee en een goede koelkast is een noodzakelijk kwaad.

Een lekker kampvuur

Wanneer het wat koeler wordt is het goed om een kampvuur te maken. Het kan ook een vuurschaal zijn of een vuurkorf welke met hout gevuld wordt. Het geeft nog meer sfeer en is lekker warm. Iedereen zal er volop van genieten.

Een Bob

Wanneer het een goed feest wordt is het verstandig om een Bob te regelen voor alle gasten. Ze kunnen dan heerlijk wat drinken en weten dat ze naar huis gebracht worden. Veiligheid boven alles.

Deel dit artikel met je vrienden!