Examenfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Examenfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Kinderfeestje

Op zoek naar tips en ideeën voor een Kinderfeestje? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Zomerthema Babyborrel tips

Een ijslolly als uitnodiging is perfect voor de zomer waarbij je ook coole snacks kan voorzien zoals ijsjes, ice smoothies en watermeloen. Als je het plaatje volledig wilt maken kan je ook versnaperingen voorzien voor de volwassenen. Heb je hard geoefend op het maken van de beste cupcakes met prachtige versieringen? Dan heb je een thema waar jong en oud van zullen smullen! De cupcakes op zich zijn al een adembenemende decoratie, maar ook een bijpassende uitnodiging en versieringen zoals tafelkleden en servetten zijn zeker een smakelijk idee.

Een ander thema dat voor de hand ligt is je eigen wondertje. Als jonge ouder ben je zonder twijfel trots op je kleintje, de talloze foto’s op Facebook bewijzen dit, dus waarom hem of haar dan ook niet als thema gebruiken? Je kan een uitnodiging maken met de foto van je schat op en je eigen decoraties laten maken met zijn coole poses, denk maar aan servetten, tafelkleden, doopsuiker met foto, ! Zo heb je niet alleen een schattig feest, maar ineens tientallen souvenirs die zowel jij als je familie en vrienden kunnen bijhouden.

Deel dit artikel met je vrienden!