Kinderfeestje

Op zoek naar tips en ideeën voor een Kinderfeestje? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Kraamfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Kraamfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

De Organisatie tips

Leuk dat je de surpriseparty mag organiseren, of ben je er niet zo blij mee? De organisatie van een surpriseparty heeft heel wat voeten in aarde, hopelijk wordt het met de volgende tips wat makkelijker:

  • vraag 1 of meerdere personen om te helpen; sowieso heb je vaak iemand nodig in het complot om de hoofdpersoon weg te lokken/ergens heen te lokken, maar ook voor het meehelpen met boodschappen en versiering is extra hulp welkom.
  • plan het feest ongeveer 2 maanden vantevoren zodat veel mensen nog geen andere plannen hebben, maak hiervoor bijvoorbeeld een whats’app-groep aan of een mail (waarbij je de andere genodigden middels BCC kunt afdekken zodat niet iedereen alle antwoorden krijgt).
  • bestel zoveel mogelijk boodschappen, kado’s en versieringen online, dan kunt u online betalen en het moment van bezorgen bepalen. Hierdoor, mocht de hoofdpersoon bij u in huis wonen, ziet deze niet per ongeluk allerlei boodschappen/voorbereidingen.
  • nodig de gasten 30 minuten voor de verrassing uit en benadruk dat ze op tijd moeten zijn.
  • laat auto’s en fietsen ergens anders neer zetten (straatje verder bijv.) en zorg dat de jassen niet in het zicht van binnenkomst hangen (leg ze even in de garage bijvoorbeeld). Dan is de verrassing het grootst!
  • zorg ervoor dat je iemand laat tippen wanneer de hoofdpersoon er bijna is (bijv. door de persoon in het complot een berichtje te laten sturen), dan kan iedereen stil zijn op het moment van binnenkomst.
  • laat alle gasten 1 woord of zinnetje tegelijkertijd roepen bij binnenkomst en maak van dat moment een filmpje, de verrassing op het gezicht is vaak geweldig.
Deel dit artikel met je vrienden!