Jubileum

Op zoek naar tips en ideeën voor een Jubileum? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Bruiloft

Op zoek naar tips en ideeën voor een Bruiloft? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Top 3 lekkere champagne cocktails tips

Heb je ook zin in een heerlijke champagne cocktail? Dan moet je absoluut verder lezen. Wij hebben de beste cocktails namelijk voor je gevonden! Van een echte klassieker die je misschien al een keer heb mogen proeven tot verrassende cocktails voor iedere feestelijke gebeurtenis! Waarbij je meer wilt dan alleen champagne zullen we maar zeggen. Omdat het natuurlijk wel bijzonder moet blijven!

1. De klassieker mimosa is er een die je niet wilt missen

De meest bekende champagne cocktail is champagne met jus d’orange! Deze is heerlijk voor tijdens een feestelijke brunch en eenvoudig te maken. Het enige dat je hoeft te doen is het voor de helft volschenken van de glazen met jus d’orange en aanvullen met heerlijke champagne!

Natuurlijk komt de smaak alleen tot z’n recht met de juiste champagneglazen. Welke je heel voordelig kunt bestellen op HorecaCentrumAmsterdam.nl. Zo ben je niet alleen verzekerd van de juiste glazen! Ook van de meest voordelige van uitstekende horeca kwaliteit.

2. Verwen jezelf en gasten van een heerlijke Cosmopolitan

De Cosmopolitan is stiekem toch ook wel een echte klassieker. Maar net wat lastiger te maken dan de mimosa! Mix voor een heerlijke Cosmopolitan 5 centiliter Cointreau met eenzelfde eenheid veenbessensap. Doe er wat heerlijk verse limoensap bij en een kleine theelepel suikersiroop. Meng het geheel met wat ijs in een cocktailshaker. Heb je alles goed door elkaar geschud? Schenk dan een champagneglas tot iets over de helft vol en vul het aan met een heerlijke champagne!

3. Maak een sprankelende sgroppino!

Ben je meer een liefhebber van een verfrissende en sprankelende cocktail? Dan is een sgroppino er een die de maaltijd heerlijk laat zakken. De heerlijk frisse smaak is er een om nooit te vergeten. Je kunt deze cocktail zelfs opdienen als heerlijk dessert!

Om deze cocktail te maken heb je overigens niet veel meer nodig dan wat citroenijs, wodka en een klein takje munt. Neem een bolletje van het citroenijs en mix deze met 30 ml wodka en 60 ml champagne. Voeg voor de verfrissende smaak een takje mint. Meng het geheel tot een romig geheel en presenteer het als drinken in een champagneglas. Absoluut genieten!

Deel dit artikel met je vrienden!