Reünie

Op zoek naar tips en ideeën voor een Reunie? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Bedrijfsfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Bedrijfsfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

10x leuke verjaardagscadeaus voor jongens tips

Heb jij een aankomende verjaardag van een neefje of je broertje? Dan is het zaak om een leuk verjaardagscadeau te halen. Hieronder vind je onze 10 aanraders. Welk verjaardagscadeau voor jongens kies jij?

1. Kaartjes voor een Avonturenpark of de bioscoop

Wil jij iemand een leuke ervaring geven in plaats van een product? Dan is een kaartje voor een stoere film of een Avonturenpark zeker een aanrader.

2. Een console

Is degene die jarig is een fan van gamen? Dan is een console zeker geen slecht idee om te halen. Wanneer dit over je budget is, kun je ook altijd een speciale game halen.

3. Knikkers

Is de jarige job juist een fan van op schoolpleinen spelen? Dan zal hij vast knikkers kunnen waarderen. Met wat mooie knikkers help je hem met groeien van zijn collectie.

4. Een voetbal

Is degene die jarig is juist sportief? Dan is het leuk om hem een voetbal te geven. Zo kan hij elke dag op een pleintje in de buurt samen met zijn vrienden lekker ballen en zijn energie kwijt.

5. Stripboeken

Wanneer de jarige Job juist meer een fan is van verhalen lezen, zijn stripboeken een uitstekend idee. Kies een genre waar hij een groot fan van is en haal de nieuwste editie van een van de verhaalreeksen.

6. Transformers

Is degene die jarig is juist meer een fan van auto’s en actie? Dan is een transformer juist een puik idee. Hij kan met dit type speelgoed spelen alsof het een auto is, maar ook gebruiken om tegen andere actiefiguren te vechten.

7. Een muziekinstrument

Wil jij de jarige in aanraking laten komen met zijn muzikale kant? Dan is een muziekinstrument juist een tof idee om als verjaardagscadeau om te halen.

8. Lego

Tot slot is Lego ook een topcadeau. Kies voor een treinset waarmee hij mooi kan spelen. Lego treinrails bestellen op Uniblocks.nl is ook nog eens eenvoudig.

9. Klei

Wanneer de jarige creatief is, kan klei een uitstekend cadeau zijn. Hiermee kan hij allerlei figuren kneden of gebouwen maken. Zo haal je een cadeau dat ook nog eens leerzaam is.

10. Kaarten

Houd degene aan wie je een cadeau wilt geven van spelletjes? Denk dan aan een leuke set kaarten. Kies voor bijvoorbeeld UNO kaarten met de figuren van hun favoriete tekenserie.

Deel dit artikel met je vrienden!