Reünie

Op zoek naar tips en ideeën voor een Reunie? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Bruiloft

Op zoek naar tips en ideeën voor een Bruiloft? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

3 unieke manieren om je verjaardag te vieren als volwassene tips

De kans is groot dat toen je jong was je de dagen aftelde naar je verjaardag. Misschien had je zelfs een aftelkalender gemaakt en was je al weken bezig met de uitnodigingen voor klasgenootjes en vriendjes en vriendinnetjes. Als volwassene heb je vaak minder de neiging om je verjaardag zo uitbundig te vieren. Nu de typisch Nederlandse kringverjaardagen worden afgeraden, tot grote blijdschap van veel mensen, in verband met de pandemie is het tijd om je verjaardag eens helemaal anders te vieren. In dit artikel lees je meer over drie unieke manieren om je verjaardag als volwassene te vieren. Dan hebben we het niet over het organiseren van een themafeest of een standaard verjaardag, maar over écht bijzondere verjaardagen.

Huur een vakantiehuisje met partner of vrienden

Hoe heerlijk is het om er bijvoorbeeld met je verjaardag tussenuit te zijn? In Nederland vind je talloze vakantiehuizen en accommodaties waar je heel goed je verjaardag kunt vieren met je partner of met twee of drie vrienden. Wat dacht je van een verblijf op de Veluwe? Of ga je liever naar een van de Waddeneilanden? Boek op tijd je verjaardagsverblijf en je betaalt nooit te veel voor zo’n nachtje weg. Onze tip? Er is regelmatig een kortingscode bij Droomparken voor een knusse vakantiewoning beschikbaar. Ook vind je in die vakantieparken bijzondere overnachtingen, evenals op veel andere plekken in Nederland. Hoe leuk is het om eens te slapen in een tiny house met een hot tub of in een heuse pipowagen?

Ontspannen je nieuwe jaar in in de sauna

Je kunt zo’n nachtje weg ook heel goed combineren met een dagje sauna en wellness. Waar je vroeger misschien feesten organiseerde met tientallen mensen is het wanneer je ouder bent eigenlijk wel lekker om even helemaal niets te hoeven en te moeten. Trek je dus lekker terug op je verjaardag en bezoek een van de vele sauna’s die Nederland rijk is. Laat je goed verwennen en boek er een massage én een diner bij en je verjaardag is compleet. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat je bij zo’n dagje sauna slechter bereikbaar bent voor mensen die je willen feliciteren. Maar stiekem is dat eigenlijk hartstikke lekker als volwassene toch? Die felicitaties komen later wel. Lekker genieten van je nieuwe leeftijd.

Organiseer een cocktailworkshop thuis

Blijf je toch liever thuis om je verjaardag te vieren? In dat geval hoef je nog steeds geen kringverjaardag te vieren. Pak lekker uit en organiseer een cocktailworkshop! Er zijn verschillende bedrijven die je daarvoor kunt inhuren, zodat jij en je vrienden en/of vriendinnen een onvergetelijke avond krijgen. Natuurlijk kun je ook zelf een paar flessen drank scoren en online een lesje volgen. Vervolgens leer jij je vrienden om net zulke lekkere cocktails te maken. De bedoeling is uiteindelijk natuurlijk om alle cocktails te proberen. Wie heeft de lekkerste cocktail gemaakt? Zorg dat er voor de winnaar een kleine prijs beschikbaar is. Op die manier is de drang om te winnen misschien nog net iets groter bij je vrienden. Cheers!

Deel dit artikel met je vrienden!