Examenfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Examenfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Verjaardag

Op zoek naar tips en ideeën voor een Verjaardag? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

De leukste bordspellen om cadeau te geven tips

Ben je op zoek naar een leuk cadeau en wil je zorgen voor een hoop gezelligheid? Dan is het kopen van een bordspel een verstandig idee. Aangezien het aantal soorten bordspellen vrijwel eindeloos is, kan je beter voor de leukste bordspellen kiezen. Ga direct door met het lezen van de tekst hieronder als je wilt weten wat de leukste bordspellen zijn om cadeau te geven.

El Dorado

El Dorado is een welbekend bordspel die je aan zowel jong als oud cadeau kunt geven. Het doel van het spel is dat je als expeditieleider naar de gouden stad moet zoeken. Ben je de eerste die deze mysterieuze El Dorado stad bereikt, dan heb je het bordspel gewonnen. Ga je een bordspel kopen voor iemand als cadeau, dan is El Dorado zeker de ideale keuze.

Paleo

Het bordspel Paleo is een nieuw coöperatief spel waarbij je samen met je andere teamgenoten moet proberen te overleven. Er kunnen minimaal 2 en maximaal 4 spelers spelen vanaf 10 jaar oud. Paleo kan door zowel volwassenen als jongeren gespeeld worden, als je maar goed kunt samenwerken met elkaar.

Everdell

Everdell is ook vrij nieuw. Het gaat om een bordspel waarbij je als het ware met je kaarten een motor moet maken. Dit bordspel is zeer geschikt om te spelen met z’n tweeën, maar je kunt Everdell ook samen met je vrienden of familie spelen voor een gezellige spelletjesavond.

De Magische Markt van Cameloot

Als één van de nieuwste spellen van het jaar 2021 kan je met het bordspel De Magische Markt van Cameloot veel speelplezier beleven dankzij de spanning en die tactische speelwijze. Je kunt De Magische Markt van Cameloot al vanaf de minimale leeftijd van 8 jaar spelen. Het bordspel is geschikt voor minstens 3 en maximaal 6 spelers.

My City bordspel

Je kunt ook het bordspel My City als Cadeau geven voor minimaal 2 en maximaal 4 spelers waarbij je je eigen dorp kunt bouwen tot een uitgebreide modern stad. Wil je een bordspel kopen als cadeau, dan is het bordspel My City een interessante keuze.

Mis jij nog een bordspel in deze lijst met leukste bordspellen? Of zoek je toch een ander bordspel om cadeau te geven? Neem eens een kijkje op KoningBordspel.nl voor het grootste assortiment spellen van Nederland.

Deel dit artikel met je vrienden!