Kraamfeest

Op zoek naar tips en ideeën voor een Kraamfeest? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer
Jubileum

Op zoek naar tips en ideeën voor een Jubileum? Kijk dan snel verder, want Feest.com geeft het beste overzicht. U kunt hier niet alleen inspiratie en ideeën op doen, u kunt ook snel en gemakkelijk feestbedrijven en feestlocaties vinden voor uw feest!

Lees meer

Goed voorbereid op black friday met deze tips

Het is bijna black friday, voor veel mensen betekent dit dat zij weer goedkoop aankopen kunnen doen. Daarnaast is deze dag ook voor veel ondernemers erg prettig. Veel ondernemers maken namelijk extra veel omzet tijdens deze bijzondere dag. Echter, toch is het voor beide partijen ook een dag waarbij ze goed op moeten letten. Voornamelijk de werkzaamheden voorafgaand aan black friday zijn bepalend voor het succes tijdens black friday. Veel ondernemers vinden dat ze te veel voorbereidingen dienen te doen voor black friday. Dit is natuurlijk wel te begrijpen. Tenminste, wanneer je goed nadenkt over de stappen die je dient te nemen voorafgaand aan deze dag.

Black friday voor bedrijven

De meeste bedrijven weten dat er tijdens black friday veel mensen zijn die ervoor kiezen om een groot deel van hun aankopen op deze specifieke dag te doen. Gelukkig kun je hier als bedrijf goed op inspelen. Hier heb je dan natuurlijk wel de juiste marketing voor nodig. Daarnaast kiezen veel ondernemers ervoor om enkel hun overstock in de uitverkoop te doen. De overstock kost in veel gevallen toch al geld om het ergens te laten stallen. Het is dan dus beter dat deze spullen verkocht kunnen worden. Ook al is dit tegen een kleinere marge. Echter, ben je een ondernemer en wil je jouw oudere collectie verkopen op black friday? Houdt er dan wel rekening mee dat er enkele regels aan black friday verboden zijn. Zo is het tijdens black friday van belang dat er verschillende soorten kortingen alleen aangeboden worden als de prijs voorafgaand aan deze korten op een bepaald niveau heeft gelegen. Dit is natuurlijk om vervelende misleidingen van consumenten tegen te gaan. Als je goed voorbereid wilt zijn op black friday, is het van belang om jezelf goed voor te bereiden op de grote dag.

De consumenten

Heb je geen eigen onderneming, maar wil je juist nieuwe producten kopen tijdens black friday? Dan zou je eens kunnen kijken of de cashback Black Friday iets voor je is. Sinds een aantal jaar kiezen steeds meer mensen voor de mogelijkheid om hier gebruik van te maken.  Echter, ook als consumenten is het van belang om jezelf goed voor te bereiden. Hierdoor voorkom je dat je mogelijk vervelende impulsaankopen doet die je vervolgens niet terug kunt brengen. Daarnaast is het ook belangrijk om enkel spullen te kopen die je daadwerkelijk wilt hebben. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om voorafgaand aan black friday een lijstje te maken waar je jezelf aan houdt. Door middel van dit lijstje weet je zeker dat je niet te veel koopt tijdens deze bijzondere dag.

Extreme korting op cyber monday

Naast dat je ervoor kunt kiezen om jouw producten op black friday te kopen, zou je natuurlijk ook kunnen wachten tot cyber monday. De cyber monday valt altijd op de maandag na black friday. In veel gevallen hebben de producten op deze dag nog meer korting. Echter, het kan helaas ook zo zijn dat het door jouw gewenste product op dat moment al uitverkocht is.

Deel dit artikel met je vrienden!