Feestactiviteiten

Alle verjaardag feestbedrijven uit de categorie Feestactiviteiten:


Bootje gezond

Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot? Dan bent u bij Bootje Gezond aan het goede adres.

Dutch Water Dreams

Bij Dutch Water Dreams ben je aan het goede adres als je van actie houdt! Ga het avontuur aan op de wildwaterbaan of beleef de indoor surfsensatie!

Duusk

Welkom in ons Professioneel Atelier te Drenthe voor uw Vrijgezellenfeest, Workshop, Bedrijfsuitje, Teambuilding, familiedag of kinderfeestje.

Fun & GoKarts

Fun & Gokarts organiseert al ruim 8 jaar spectaculaire ritten in Gokarts door het Brabantse landschap. Wij bieden arrangementen voor uw bedrijfsuitje

Groenuit

Wij hebben diverse leuke activiteiten die je kunt gaan doen voor een bedrijfsuitje, familieuitje / familiedag of gewoon een gezellig groepsuitje.

Huiskameratelier

In Het Huiskamertatelier wordt aardewerk servies naar eigen idee beschilderd. Ook zijn er andere leuke workshops ideaal voor uw bedrijfsuitje.

Splashart

Wij hebben zeer bijzondere schilderworkshops met een leuke ontspannen sfeer, veel lol en verbazingwekkend mooie eindresultaten!

Urban Outdoor

Urban-Outdoor is een jong familiebedrijf welke zich richt op het aanbieden van Buitenkook workshops en sportieve activiteiten.

Vidi-jop

Op zoek naar een gezellig, en creatief (bedrijfs)uitje? Dan is een videoclipworkshop of een lipdub wellicht een uitstekend idee!

WRKshop

en je op zoek naar een leuke workshop, citygame of quiz voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of ander uitje in Eindhoven?